Image Alt

Chi Nei Tsang (CNT) Chi Kung

Chi Nei Tsang (CNT)
i Chi Kung

El Chi Nei Tsang (CNT) és una pràctica taoista de massatge, amb tacte penetrant, suau i profund alhora. Amb la respiració conscient, l’escolta i la mirada cap endins, establirem connexió sensitiva amb els òrgans interns. Tot un moviment del sistema energètic que, al teu ritme, et permetrà obrir-te a processos de lliberació profunds, a harmonitzar i equilibrar el teu cos físic, el cos emocional i mental, aportant claredat, salut i benestar.

El CNT posa focus en el centre abdominal, alliberant, de mica en mica i sense pressa, l’energia estancada; desfent nusos, afluixant tensions i deixant anar les resistències i els frens que obstaculitzen l’expressió de la naturalesa del Ser que ets.

En sintonia amb els cicles naturals, el CNT actua basant-se en la llei dels 5 elements:
Fusta, Foc, Metall, Terra i Aigua. Sentiràs manifestar-se en el teu cos les qualitats energètiques i la interacció que entre ells es dóna, descobrint el teu l’univers interior.

T’acompanyo en aquest viatge cap a l’interior, a través del contacte, amb les mans i la respiració. Estant al teu costat amb una presència serena i amorosa, oberta i neutra, amb tendresa i respecte, deixant que s’expressi el que emergeix en cada moment.
Potser transitaràs trams de dolor, de bloquejos, ferides, onades emocionals de por, angoixa, tristesa, ira, alegria… Els donarem l’espai i el temps per identificar, transitar i transformar: respirant, respirant, respirant… ara i aquí, deixant lloc a la manifestació espontània i a l’acció intuitiva que sorgeix al deixar que el cor sigui el nostre guia interior.

La pràctica de Chi Kung, la bioenergètica taoista i la meditació ens ajuda a estar presents, a cuidar la salut i a viure de manera més desperta i plena. A trevés de moviments lents, estiraments i automassatge; partint de la pràctica d’arrelament i presa de Terra, per centrar-se i aliniar-se, per observar, sentir… adonar-se… per cultivar la presència, l’escolta interior i la mirada atenta. Mitjançant la pràctica de quietud, de silenci, de caminar conscient, de practicar el somriure interior i sons sanadors… podrem despertar, obrir, movilitzar i equilibrar l’energia vital.

Sessions individuals i en grup