Image Alt

Judit Commeleran Moure

Judit Commeleran Moure

Vaig néixer a Barcelona l’any 1967. Visc a La Costa del Montseny.
Casada amb el David, som mare i pare d’en Pau, la Fiona i la Maria Violeta.

La meva vida professional va transitar primer pel món del disseny gràfic i la direcció d’art (del 1986 al 1996) i posteriorment pel món de la salut i l’acompanyament.

Des de l’any 1999 em dedico al massatge terapèutic.
Estic formada en la pràctica de Chi Nei Tsang (massatge taoista que treballa amb l’energia dels òrgans interns) a Berkeley, California, amb el mestre Gilles Marin. En quiromassatge a l’escola de massatge Quirotema a Barcelona i en altres tècniques de massatge de la mà de la meva mare, Maria Moure.

El 1992 em vaig iniciar el camí d’aprenentatge de bioenergètica taoista, chi kung i meditació. He aprés dels mestres Guillermo Leyva, Juan Li, Gilles Marin, Marcia Kerwit, Óscar Salazar, Dirhavamsa. Reconec la referència significativa i transformadora que ha estat la lectura i l’estudi sobre les vides i les ensenyances dels mestres Osho i Tich Nhat Hanh.

El 2000 començo a gestar MEL, Més Enllà dels Límits, un projecte de salut i vida, enfocada a cuidar i acompanyar persones en els processos naturals de la vida i de la mort.

El 2005 soc mare. Comença la vida familiar i la criança. Un viatge meravellós d’aprenentatge, de creixement i transformació personal que segueix dia a dia. Decideixo viure la maternitat plenament, amb consciència i a l’hora és una font d’inspiració i de creativitat, de connexió amb l’instint. Ha despertat en mi l’impuls de recerca i l’interès per conèixer, integrar i desenvolupar un acompanyament respectuós a infants i adolescents. Ressono, valoro, practico i em poso al servei de l’educació viva, lliure i activa.

Escoltar les necessitats de la família ens va portar a crear MELinfància, una escoleta per nens i nenes de 3 a 6 anys, d’educació lliure i activa (2007-2011) i a despertar l’interès per a investigar i conèixer diferents pedagogies integradores on la persona adulta acompanya amb actitud d’estar present, amb escolta i mirada atenta, facilitant a l’infant un temps i un espai on poder SER i desplegar-se en plenitud, respectant els seus ritmes de creixement i d’aprenentatge.

El 2012 descobreixo la Comunicació NoViolenta (CNV) de Marshall B. Rosenberg i començo a formar-me per integrar-la a la meva vida. Ha estat una experiència transformadora que ha despertat en mi el desig de divulgar, compartir i facilitar la pràctica de la CNV a persones, grups i organitzacions.

Des del 2016 soc membre cofundadora d’El Planter, un projecte d’educació activa i viva per a joves, en l‘etapa de secundària, a Santa Maria de Palautordera. Formo part de l’equip pedagògic i acompanyant. En el dia a dia ofereixo, al grup de joves, tallers de cos i d’art. M’ocupo de crear espais d’escolta empàtica, de diàleg, de suport i gestió emocional, de facilitació relacional i de formació i integració de la comunicació conscient i noviolenta.