Image Alt

Converses i acompanyament

Converses i acompanyament

M’agrada conversar (del llatí conversari: “viure en companyia, tractar amb algú”) i facilitar relacions fins ara percebudes com impossibles o sense valor.

Escolto i faig de “caixa de ressonància”: retorno i amplio allò que he escoltat, afegeixo el meu feedback, canvio preguntes, i quan es dona, comparteixo la meva creativitat. De tot això, de vegades en sorgeixen converses transformadores.

Assesorament a entitats musicals

Als 7 anys vaig començar a estudiar el violí.

Des d’aleshores estic actiu en el món de la música clàssica: com a estudiant, professor de conservatori, músic d’orquestra clàssica, membre de patronats i comissions artístiques, productor discogràfic, president d’associacions, gerent del Conservatori Municipal de Música de Barcelona durant més de 20 anys i, ara, responsable del seu programa d’activitats de formació i divulgació obertes a la ciutat.

M’agrada contribuir a que les institucions musicals tinguin una relació més oberta i fluïda amb les comunitats que les acullen i sostenen.