Image Alt

David Martí Garcés

David Martí Garcés

El petit d’una família de 6 fills, vaig néixer el 1965 a Barcelona, ciutat on vaig viure fins als 20 anys. Entre els 21 i els 30 vaig viure a Wisconsin, Amsterdam, Connecticut i Madrid. Ara visc a La Costa del Montseny, un poble de 50 habitants del Parc Natural del Montseny. Casat amb la Judit, som mare i pare d’un fill i de dues filles.

Tinc el Títol de Professor de Violí, un Master in Public Administration (ESADE), formació en Executive Coaching (ESADE), i ara m’estic acostant al món de Spiral Dynamics Integral.

En l’àmbit de la música, he fet de músic d’orquestra, de professor i, durant més de 20 anys, de gerent del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. En altres àmbits professionals, he acompanyat organitzacions en processos de transformació, col·laborat amb fundacions corporatives i fet presentacions públiques sobre organitzacions Teal.

A nivell personal i familiar, amb la Judit, he co-impulsat en moments diferents dos projectes d’educació viva autogestionada, per acollir i acompanyar les etapes de creixement de les nostres filles i fill. El Planter (www.elplanter.cat), creat conjuntament amb altres famílies, és el segon d’aquests projectes.

Cuido persones i organitzacions. Els aprenentatges acumulats de les experiències viscudes fins ara estan al servei d’aquest propòsit.